Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (4.28 secunde)
Toate cazurile prezentate au fost insotite de fotografii, in buna parte facute chiar de prezentatoare, sau reprezentand-o pe ea in prezenta misterioaselor entitati.
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Articolul lui Julio Cortazar, Viata lui Edgar Poe, contine o descriere tulburatoare a unuia dintre atacurile bolii scriitorului, cand in 1842, avand o criza, acesta a facut o calatorie de la Philadelphia la New York, atras de amintirea lui Mary Devereaux, fata pe al carei unchi l-a biciuit odata.
Un reputat savant britanic, director al Institutului european de cercetare pentru terapia celulara, a fost gasit atarnand, fara suflare, de creanga unui copac intr-un ciudat costum din cauciuc.
Sfantul Apostol Ioan este cel caruia Hristos, aflat pe Cruce ii zice sa aiba grija de Maica Sa. ... Iar Iisus, vazand pe mama Sa si pe ucenicul pe care Il iubea stand alaturi, a zis mamei Sale:
ILIE VONICA, AFACERIST SIBIAN Indiferent de care se dovedeste adevarata, Dan Condrea isi face loc pe lista romanilor milionari care au murit in conditii suspecte sau mergand mai departe - au fost sinucisi, cum specula presa la acea vreme.
Radu Tutulan) Dupa aproape 2 luni si jumatate de cand a preluat mandatul de primar al Sectorului 5, din Bucuresti, Daniel Florea vorbeste despre ce a gasit in primarie in momentul in care a ajuns si ce proiecte a reusit sa demareze.
Usturoiul este un condiment traditional romanesc mereu la indemana, il stim dintotdeauna si il folosim pentru gustul bun pe care il poate da anumitor mancaruri.Uneori ne ferim de el inainte de intalnirile la care vrem sa lasam o impresie buna, din pricina mirosului neplacut al respiratiei ce dainuie cateva ore dupa ce il consumam.
PSIHOLOGII au gasit cele 8 motive pentru care FEMEILE INSEALA foarte des! ... Pentru ca a gasit in celalalt un partener de comunicare;
Pe site-ul cetin.ro am gasit mai multe raspunsuri la o intrebare: ... Motanul meu, pe numele lui Cizma, nu poate veni cu noi, pentru ca nu il primes astia la aeroport.
Doamna Monica Macovei este ministrul independent al justitiei, respectiv nu face parte din nici un partid politic (ciudat cum o coalitie de patru partide nu a gasit macar un ministeriabil pentru justitie).
Doamna Monica Macovei este ministrul independent al justitiei, respectiv nu face parte din nici un partid politic (ciudat cum o coalitie de patru partide nu a gasit macar un ministeriabil pentru justitie).
Acum a gasit portita sa scape de stress, dar s-a trezit cu alta pleasca pe cap: noii colegi zic pe la colturi ca e cel putin ciudata media cam mare cu care tanara deocamdata concubina a terminat liceul.
Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea. ... a gasit tonul, si-a gasit cuvintele. ... S-a gasit in mediul lui, in situatia care ii convine cel mai mult.
Nu ca nu ar mai fi fost, nu ca nu s-ar mai putea duce pe cont propriu... ... Ei bine, cica Mischie si-a gasit drum fix pana la Paris, cu ocazia comemorarii a 50 de ani de la moartea lui Constantin Brancusi.
De data asta nu ma voi referi la "gunoaiele" care fac afaceri care de care mai necurate, de la acordarea de permise de conducere pe spaga mare sau de diplome de bacalaureat pe bani, unor persoane care nu au nici un soi de indreptatitre sa primeasca documentele respective.
Dupa trei luni, baietelul disparut la inceputul lunii mai din satul Viroaga a fost gasit mort.
- Cred ca multi au ramas cu nostalgia acelor ani si acelor piese.sunt oameni care ma stiu de pe vremea cand cantam cu Timpuri Noi sau care ma descopera acum.
In toamna 2008, locuinta lui Gabriel Oprisanu, pe atunci director al Directiei de Sanatate Publica, a fost sparta, iar din living au disparut banii si bijuteriile, paguba fiind estimata la 20.000 de euro.
Cutitul crimelor de la Cernavoda a fost gasit! Echipa de cercetare a Politiei a scotocit mai bine de o saptamana la groapa de gunoi a orasului si a gasit unul dintre cele doua cutite de bucatarie folosite in asasinarea familiei Garoafa.
google-analytics.com